Adviseren

is een vak apart in de ICT-wereld met al zijn verschillende aandachtsgebieden. architectuur, infrastructuur, databasetechnologieën, software, cloud computing, tablets… Naast alle projectmatige aspecten is het een ware kunst om een plan degelijk tot uitvoering te brengen. Daar bovenop zit de ICT-branche vol met waarheden, onwaarheden en commercieel aantrekkelijke kreten. Meestal is hetgeen u wenst ook altijd mogelijk en meer …

De praktijk is echter weerbarstiger. Het softwarepakket dat u heeft aangeschaft doet dat wat u ècht nodig heeft nèt niet, of toch een beetje anders. Die systeemintegratie koppelt net even moeilijker of het overzetten van de gegevens uit uw vorige database duurt misschien wel twee keer langer dan in de eerste instantie werd gedacht (door uw leverancier en dus ook door u). Zijn al deze situaties te voorkomen? Nee, uiteraard niet maar ze zijn in veel gevallen wel te voorzien. Meestal is op de factor ‘tijd’ te veel bezuinigd, want het moet allemaal snel.

Op basis van uw wensen kan Think About IT uw adviseur zijn in deze ogenschijnlijke complexe wereld. Hierbij kunnen we tevens worden bijgestaan door collega-professionals die zeer goed zijn gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden. Door op deze manier samen te werken weet u zeker dat u onafhankelijk en zeer persoonlijk wordt geadviseerd.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.