About Us

Jeroen Entken

Jeroen Entken

Directeur / Eigenaar

Think About IT is opgericht door Jeroen Entken, expert en ervaringsdeskundige in het bedenken, opzetten en uitvoeren van complexe ICT programma’s. Afgestudeerd in 1993 aan de Universiteit van Amsterdam bij de faculteit Natuurkunde & Informatica met als specialisatie Software Engineering, is hij na de vervulling van zijn (verplichte) militaire dienstplicht bij de Koninklijke Marine aan de slag gegaan als software ontwikkelaar bij zijn eerste werkgever Trendsoft BV in De Meern.

Na een aantal jaren te hebben gewerkt voor verschillende ICT-bedrijven, besloot Jeroen in 2005 voor zichzelf te beginnen en zich te concentreren op de architectuur en uitvoering van complexe programma’s en projecten. We zijn nu ruim 25 jaar verder en Jeroen is heel veel (levens-) ervaring rijker, iets dat dagelijks ten goed komt aan alle opdrachtgevers waarvoor wordt gewerkt!

Jeroen’s kracht is dat hij van vele markten thuis is doordat hij allerlei functies heeft vervuld binnen de ICT branche, van programmeur tot en met diverse managementfuncties. Gesprekspartner zijn op directieniveau behoort ook tot de mogelijkheden. Door dit multispecialisme kan hij heel snel schakelen en weet wat er vereist is op elk moment. Daarnaast heeft hij een brede maatschappelijke interesse, is oprecht ge├»nteresseerd in mensen in het algemeen en heeft een brede reeks aan hobby’s en bezit twee rechter handen om talloze mooie dingen te maken. Op dit moment is hij bezig met de volledige restauratie van zijn Volvo 960 uit 1995 ….

Jeroen wil mensen laten doordenken over ICT en met name over de manieren waarop programma’s en projecten tot uitvoering worden gebracht. Speciale aandacht heeft hij de laatste jaren voor de “nieuwe” bewegingen die organisatievormen aanpassen. Denk hierbij aan holocracy en sociocratie, maar ook aan SAFe en Agile. Natuurlijk ontbreekt in dit rijtje GBV niet. Het continu bijhouden van deze ontwikkelingen in relatie tot ICT-vraagstukken is een fascinerende bezigheid. Waar de mogelijkheid er is zal Jeroen deze nieuwe organisatievormen van harte ondersteunen door actieve optimalisatiebijdragen hieraan te leveren tijdens zijn opdrachtuitvoering.

Kennismaken? Neem dan contact met hem op voor een inspirerend gesprek.