Samenwerkingen

Think About IT werkt samen met vele specialisten en generalisten. Afhankelijk van de opdracht is het mogelijk een op maat geselecteerde groep professionals samen te stellen die in korte tijd oplossingen voor problemen creëren en zo verlichting bieden.

Deze pagina toont de huidige samenwerkingsverbanden die Think About IT is aangegaan in de loop der tijd. Het illustreert de huidig gewenste werkwijze in de arbeidsmarkt anno nu, echter Think About IT doet dit al van meet af aan. Professionele Alchemie noemen wij dit. Combineer allerlei goede dingen om betere resultaten te behalen en soms leidt dit zelfs tot verrassende nieuwe elementen!

Nieuwsgierig geworden naar deze manier van samenwerken? Neem contact op en wellicht dat er een nieuw pragmatisch verbond gaat ontstaan. Tot spoedig ziens!

STAENT Groep

de Professional Alchemists

De STAENT Groep smeedt op unieke wijze vakmanschap en meesterschap tot een uniek passend geheel, speciaal op maat voor de opdrachtgevers die met hen op authentieke wijze samenwerken op basis van eerlijkheid, vertrouwen en wederzijds respect. Laat u verrassen en ga voor meer informatie naar de website van STAENT.

Bellamond

Work & Living Spaces

Een mooie en  inspirerende werkomgeving creëren is de passie van Bellamond! Als je prettig wilt werken doe je dat graag in een omgeving de je uitnodigt en inspireert. Daarom bedenkt en realiseert Bellamond voor jou een fijne werkomgeving met een gezonde werkplek,  welke zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. Go Bellamond!