About IT

Think

verwijst naar de oude wijsheid “eerst denken, dan doen”. Jarenlange praktische ervaring in het werkveld van business en ICT toont nog veel te vaak dat er eerst wordt gehandeld en daarna wordt nagedacht. Vasthouden aan enkele eenvoudige basisregels vermindert de kans op teleurstellingen in grote mate.

Think About IT bezit de vaardigheid om te luisteren en door te vragen om vervolgens met u een gedragen plan te formuleren. Nadat u volledig tevreden bent met het gezamenlijk opgestelde plan kan daarna tot uitvoering worden overgegaan. Wij zijn van mening dat ICT an sich, als er geen goede basis is gelegd, geen waarde toevoegt aan uw onderneming. Inzet van ICT vraagt doordachte en gefundeerde beslissingen.

In het huidige ondernemersklimaat is het bijna een ongeschreven standaard dat alles snel moet gebeuren. Uw beslismomenten kunnen hieronder lijden. De waarheid “tijd is kwaliteit” verliest steeds meer terrein onder deze kunstmatig gecreëerde tijdsdruk. Gun uzelf tòch deze kwalitatieve tijd. Het kan u uiteindelijk een hoop frustratie en geld besparen.

Neemt u wel eens de tijd om over de effectiviteit van uw ICT na te denken? Is automatisering voor uw bedrijfsvoering op dit moment een lust of een last? Vindt u dat tijd kostbaar is en gunt u zichzelf tóch een moment om uw waardevolle bedrijfsinvesteringen tegen het licht te houden?

Think About IT kan u helpen hiervoor de tijd te nemen. Als u een opdrachtnemer zoekt die

  • van úw business volledig zijn business maakt,
  • onafhankelijk en onpartijdig is,
  • u met raad en daad bijstaat,
  • uw organisatie met een frisse blik van buiten naar binnen bekijkt,
  • efficiënt en effectief tot resultaten komt,
  • echt luistert, wel eens “nee” zegt en alternatieven biedt?

neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor u.